torstai 31. tammikuuta 2008

Käsitöitä

Olen siis vasta hoksannut, että itsekin voi tehdä. Tai ainakin yrittää tehdä, tai meinata tehdä... Anyway jotain on näperretty. Käsityöuraani (hah) mahtuu koulun pakollisten jälkeen parit villavaippahousut kuopukselle, sisätäyttövaippoja, kantoliinoja (neliöliinoja ja rengasliinoja), pari kassia, omien housujeni lyhennystä ja jotain pientä. No nyt ennen viime joulua sitten tapahtui hurahdus ja melkein kaikki joululahjat olivat enemmän tai vähemmän itse tuunailtuja. Ihan iisejä, pesukintaita, kasseja, pussukoita, kettinkihuivi jne. Mutta jostainhan se on aloitettava. Nyt on työn alla itselleni liivi (neulominen on koukuttavaa mutta vielä vähän tuskaisaa - ne kaikki kavennukset ja lisäkset, uh! Vaan vielä opin!).

Eilen tein meille sohvatyynyihin uusia päällisiä. Tuli omasta mielestäni kivoja. Armas Aviomies kehui monisanaisesti "Ihan kivoja." Ihan varmasti ei olisi niitä edes huomannut ellen olisi kiikuttanut nenän eteen. No lapset sentään ovat ihanan spontaaneja ilmaisuissaan. Tyttö 6v: "Aivan ihana peitto. Mä rakastan tätä!" Mukavasti sanottu. Tyynyliinasta.

Tässä kuva.


Ai niin. Niistä villavaippahousuista tuli aikanaan pipoja. Huovutin koneessa ja ompelin jalansuut kiinni. Luovuutta, heh.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot uudet sivut,kuhan kävin kurkkimuksella! ;)
Itsekkin uusi blogi rintamalla.

-Kipa

ammis kirjoitti...

Moi! Kiva että sulla on blogi, täällä innokas lukija ;-)