perjantai 1. helmikuuta 2008

Miehen sisustusta

Mun oli alunperin tarkoitus pitää blogini salassa Armaalta Aviomieheltäni mutta meillä ei oikeastaan ole salaisuuksia (tai ainakin niin luulen) joten paljastin sitten tämänkin Suuren Melkein Salaisuuden. No ukkoahan ei blogit kiinnosta (ei ole yhtään koskaan lukenut) mutta nyt tuo hoksas, että haa! Tuohon saa kuvia. Ja koska hänelle oli viimein tullut postiin tärkeä paketti jossa oli valomajakka (!!), ryntäsi ukko autotalliin sitä kuvaamaan. No otti onneksi muksut mukaansa. Sain hetken rauhassa surffata. Sitä en tiedä, miksi lupasin niitä kuvia tänne laittaa mutta tässä kuitenkin ovat. Ukkoni sisutusta.

Tärkeä kaappi. Huomatkaa tuo sotilashattu (öö. mikä se onkaan nimeltään).Kai kaikilla on autotallissa laavalamppu? Pitäisi ainakin olla.Se postista tullut ihanuus. Hiano.Diskopallot on myös must juttu.Tunnelmaa, tunnelmaa.Tämä oli siis karsittu kuvasaalis. Lisää kuvia on kyllä. Onhan se hyvä, että miehelläkin on omat mielenkiinnonkohteensa. Ja kun tää meidän sisustusmaku on aika erilainen (mulla ei ole diskopalloa missään) niin sopu säilyy, kun hän sisustaa autotallia ja mulla jää muu talo. Jako sopii myös ukolle hyvin, joten hän miettiikin, miksi vaimo yhä vaivaa häntä verhovalinnoillaan??

3 kommenttia:

hillavilla kirjoitti...

Onnea uudelle blogille! Tämä on kertakaikkiaan ihana tämä miehinen kuvakokoelma...
Maskuliinista arkea!

HP kirjoitti...

Miehillä saattaa juu olla aika omintakeinen sisutustyylinsä =). Ukkoni on niin tyytyväinen kuviinsa, että on käynyt niitä jo pariin otteeseen blogista katselemassa.

kata kirjoitti...

Minusta todella ihanaa ja herttaista, että miehesi osallistuu näin innokkaana blogiin. Aivan upean persoonalliselta näyttää teidän autotalli.