torstai 28. helmikuuta 2008

Mitäs vaklaat?

Siis haloo, kaikki kissat tykkäävät istua pyykkikorissa!


Hei me neulotaan. Give us some privacy!


Mä nukun!


Viikonloppuna mennään kissanäyttelyyn ja sopivissa tunnelmissa ollaan jo.

10 kommenttia:

fanny kirjoitti...

Tuo nukkumakuva! :D Sissus miten pieneen solmuun kissat (ja muuten huskikoiratkin) saa itsensä väännettyä.

HP kirjoitti...

No niinpä, tuntuu, että mitä pienempi kippo, sitä hauskempaa kissan mielestä sinne on änkeä nukkumaan. Ai, koiratkin osaavat saman tempun =). Eläimet on lystejä.

kata kirjoitti...

Voiko tuossa kipossa olla edes mukava nukkua???? Ehkä siinä kuitenkin on turvallista ja lämmintä. Mukavaa viikonloppua ja reissua kissanäyttelyyn!

Johanna kirjoitti...

Mainioita kuvia! :0D

fanny kirjoitti...

Hp: Ei, koirat ei osaa sitä temppua mutta huskit osaa. Mut ne ei ole koiria... :P

inkivääri kirjoitti...

Voi mikä kuva tuo viimeinen!! :D
Hauskaa näyttelyreissua, meneekö omatkin kissat esille vai vaanko menette katselemaan?

HP kirjoitti...

fanny: jaa jaa ja mä kun jotenkin luulin, että puhutaan husky koirista , heh. Ne ois ollu metka näky jossain kipossa kerällä =).

inkivääri: Siperiankissa neitomme on menossa elämänsä toiseen näyttelyyn. Jännittää. Saa pitää peukkuja huomenna.

Kiva, että kissat löysivät katsojia teistä =). Mä kun jälkeen päin aattelin, että taisi olla tylsin postaukseni ikinä. (Itsellä kone pullollaan kissakuvia vaan eihän ne kaikkia voi kiinnostaa.)

fanny kirjoitti...

Hp, monet kuvittelee että huskit on koiria, koska ne näyttää koirilta. Ne voi kuitenkin olla ihan mitä tahansa lehmästä kissaan tai puhtaaseen kettuilun tiivistyneeseen olemukseen, yksilöstä riippuen.

Yksi huskikoira mahtuu varsin kauniisti pienelle kynnysmatolle kerälle, eikä tee edes tiukkaa. Luulisin, että siihen matolle mahtuu vähintään kaksi huskikoiraa. :D

tuike kirjoitti...

Sattumalta törmäsin tänne. Kiva blogi. Hauska tuo juttu kissojen ominaisuuksista tuolla aiemmin. Taisit unohtaa siitä vielä kissaportsarina olemisen. Meillä ei ainakaan kissat kulje koskaan samaan aikaan ovesta vaan niitä saa olla erikseen päästämässä ulos ja sisälle. Joskus sitä trafiikkia riittää.... Mukavia otuksia.

HP kirjoitti...

tuike: aivan totta, tuon portsarijutun olin unohtanut. Meillä kissat pääsevät ulkotarhaansa keittiön ikkunasta. Edes näin leudolla talvella ei voi ikkunaa pitää koko ajan raollaan, joten kun kuuluu kynsimistä sisäkkö (minä) saa juosta avaamaan ikkunaa kissoille. Sisään, ulos, yksin ja joukolla. Jos pakkasta on enemmän kissat vaativat, että ikkuna on raollaan mutta he istuvat sisällä ja vain nuuhkivat ulkoilmaa ikkunanraosta.

Mukavia otuksia, kuten sanoit!