maanantai 25. helmikuuta 2008

EdistystäUusi asukas on toistaiseksi ollut ihan kiltisti. Tarkaa silmällä pitoa sen sijaan vaativat uudet bambuiset puikot, joihin Siperiankissamme on ihastunut. Vaan kysymys teille puikkoihin tarttuneille ja muille käsityöläisille: Koska ehditte käsitöitänne tekemään? Vuorokaudessa on niin vähän tunteja (ja osa niistä pitää "tuhlata" töihin ym. epäoleelliseen) ja käsityöt sitten vievät aikaa pois elämän muilta suurilta intohimoilta, kuten Nukkumiselta, Syömiseltä ja Nettisurffailulta. Tai ehkä edistyneemmät neulojat osaavat yhdistää nämä toiminnot sujuvammin kuin minä?

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Juu tunteja on tosi paljon liian vähän. Töissä voi käyttää aikaa hyödyksi, esim. nettisurffailuun =)Telkkaria ei tietenkään katsota ilman neuletta tai virkkuuta. Joku helppo neule menee siinä sivussa, kun lukee tenttiin. Automatkat (kylään tai mökille)työ AINA mukana, koska joskus voi joutua jopa yllävään odotustilanteeseen, samoin lääkäriin tai bussiin työ mukaan. Ja kun Mies on työmatkalla, kukun niin myöhään kuin vaan ikinä pystyn, kun ei kukaan ole nukkumaan 'käskemässä' =) Kyläänkin olen nykyisin neuleen ottanut mukaan, koska hyvinhän juttu kulkee, vaikka kädet toimii...

inkivääri kirjoitti...

Niinpä -- ei niitä juuri ehdi tekemään kuin illalla lasten mentyä nukkumaan. Joku hassu rivi siellä täällä voi onnistua päivän aikanakin, mutta mieluummin käytän tällaiset "vapaahetket" nettisurffailuun... ;)

Sari kirjoitti...

Hih,jopa tässä mun epäoleellisessa,hektisessä rytmissä (työ) ja vauhdikkaassa viidakossa (koti,perhe,termiitit) löytyy tunteja neulomiseen :):) Vaikka sitten yöllä :) Kivan näköinen paidan alku,odotan innolla mitä siitä kehkeytyy!

HP kirjoitti...

Täytyy siis vain oppia organisoimaan aikani paremmin. Ja ainahan sitä voi nukkua vielä hetken vähemmän...

Terkkuja Sarin pienimmälle termiitille!