tiistai 20. tammikuuta 2009

Kuusi kohtaa

Freya haastoi minut kertomaan kuusi asiaa itsestäni. Tässä tulee.

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up


1)Rakastun syvästi yhteen asiaan/ilmiöön kerrallaan. Nyt intohimonani ovat kengät. Jokin aika sitten sisustus ja sitä ennen kantoliinailu. Esteettinen mielihyvä on minulle tärkeää.
2)Mietin tatuoinnin ottamista yli 12 vuotta. Sen jälkeen otin kolme kuvaa reilun vuoden aikana. Give me more!

3)Osaan virkata mutta neulominen on tosi vaikeaa minulle. Ne silmukat eivät vain pysy puikoilla. Muut varmaan käyttävät jonkinlaista taikuutta?

4)Lempivuodenaikani on kesä. Mitä lämpöisempi, sitä parempi. Liian kuumaa Suomessa ei ole ollut ikuna! Muut vuodenajat ovat kauheita, etenkin talvi. Ja syksy. Ja kevät, ennen kuin alkaa vihertämään.5)Olen yli 30 vuotta vanha enkä vieläkään tiedä, mitä teen isona. Soitan usein äidilleni kysyäkseni neuvoa arjen ärsytyksiin.

6)Väittelen mielelläni perheenjäsenteni kanssa asioista vaikka tietäisinkin olevani väärässä. Näin syntyy mielenkiintoisia keskusteluja. (Tavan olen epäilemättä perinyt isältäni, paitsi että hän ei tietenkään ole mielestään väärässä koskaan.) Sen sijaan vieraassa seurassa olen hiljaa kuin hiiri.

Haastan kaikki halukkaat mukaan tähän!

1 kommentti:

Freya kirjoitti...

Hah, kohdat yksi ja viisi pätevät täälläkin =) tosin mä yleensä höpötän pikkusiskoni kanssa kaikista päätöksistä ja tärkeistä jutuista, se on meistä se vanhempi =D