torstai 29. toukokuuta 2008

Hätä keinot keksii

Väiski-kissamme on kova poika karkaamaan. Se vaanii eteisessä ulko-ovea ja livahtaa sukkelasti ulos jos ovi on hetkeäkään liian kauan auki. Kauas se ei mene ja tulee muutaman tunnin päästä takaisin koska kaipaa moderneja mukavuuksiaan, kuten siivoojalla varustettua hiekkalaatikkoa ja tarjoiltua ruokaa. Tosin eräällä karkukerrallaan Väiski onnistui saalistamaan syötävää itselleen ja vetäytyi huvimajan alle aterioimaan. Kummallista kyllä, kissa ei luovuttanut ruokaansa pois vaikka tyttösemme kyykki huvimajan vieressä ja hoki "Väiski, tiputa se lintu heti pois suusta!"

Neuvokas tyttö keksi keinot. Tässä on kissa-ansa, jonka hän kaverinsa kanssa rakensi "Kyllä Väiski sinne nyt tulee, kun laitettiin kukkiakin."

Tässä tyttösen tekemä Houkutuslintu. Kiveen on teipattu voikukkaa pyrstöksi ja lehdenpaloja silmiksi ja nokaksi. Houkutuslinnun kanssa tyttö kipitti pitkin pihaa "Minä näytän tämän Väiskille ja sitten se yrittää napata linnun ja saan Väiskin kiinni."Väiskillä ei ole mitään mahdollisuuksia.

2 kommenttia:

Fanny kirjoitti...

Aika ovelaa, kissaparka on nyt mennyttä... :D

Niina kirjoitti...

Neiti on selvästi ehtaa pikku myy ainesta =) Hauska tuo hiukan "hannu&kerttu" tyylin kivi-muru polku joka johdattaa kissaa ansalle!!