lauantai 3. toukokuuta 2008

Vaateostoksilla

Muutama kiva pusero olisi hakusessa kesäksi. Vaan mistä niitä saa? Paikkakunnan kaupat on koluttu ja netti haravoitu googlen avulla. Mitään kivaa en löytänyt. Haastavaa toki on, kun puseroiden täytyy täyttää ehdot:

a) vaatteen tulee olla mielenkiintoinen eikä ihan tusinatavaraa
b) tarpeeksi iso (koko L) ja mukava mutta kaunis päällä
c) rokkihenkinen (ei mitään hempeyksiä)
d) ei kuitenkaan liian erikoinen, jotta kehtaan sitä pitää

Eli erikoinen, rento, rokki ja pikkiriikkisen tavallinen vaate olisi haussa. Kerrohan mistä sellaisen saa? Mistä sinä ostat vaatteesi?

Vai oppisikohan sitä vielä ompelemaan itselleen vaatteita? Mistä aloittaa?

Ja koska kesäpuseroita läksin ostamaan, haaviin tarttui kaksi takkia Cybershopista. Niinpä niin.

5 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Heip HP..toi vaatteiden (ainakin sekä silmään ja päälle sopivien) osto on se ikuinen mysteeri.. ainakin mulle.. yleensä kaikki on aina vaan mustaa ja kotoisin mitä kummallisimmista paikoista (leather heaven, prätkäliikkeiden sponssipaidat jne... Sitten olis kysymys: Täällä meillä on tullut nyt yksi häh juttu.. ja ajattelinkin et josko osaisit meitä useamman kissan omistajana auttaa... Voiko tollasella "pikkukatilla" kun tuo meirän Regina ikää öö n.9kk olla "valeraskaus" tai jotain.. kaks "persistelyä" sillä on jo ollu kun ei ole vielä leikkautettu.. se reppana kun nyt kurisee ja hurisee ympäri huoneistoa ja ihan kuin paapoisi karvahiirtään pentuna.. (kantaa sitä samanlailla kun pentua mukanaan ja hoitaa sitä..) koirilla olen tota valeraskautta nähny mutta kissalla en kyllä koskaan.. aina on kaikki leikattu ennen kun on ehtineet "mourustaan" ja mitenkähän siihen ny pitäisi suhtautua..

inkivääri kirjoitti...

Hyvä kysymys. Ostan tuurilla, enimmäkseen. Ja sitten vien äitin kaapista, niin hassulle kuin se kuulostaakin.
Nyt pitäis löytää kesähousut. Mutta kun ei haluaisi ostaa, kun toivoisi pian (ha!) olevansa taas normaalikuosissa (kuinka kauan voi vedota raskauskiloihin..?). Mutta kun ei vanhat mahdu, niin kai se on ostettava. Tai sitten oltava syömättä sisällä niin kauan, että vanhat mahtuu. Ongelmansa kullakin.. ;)

Fanny kirjoitti...

On siinä tietty helppous kun käyttää vain mustia vaatteita. Ongelmia tuleekin sitten sopivien rintaliivien hankinnassa, ja siihen sitten meneekin aikaa, vaivaa ja rahaa...

HP kirjoitti...

Niina: Kyselin asiasta meijän kissan kasvattajalta ja hän kehotti tarkistamaan onko kissan paino noussut ja punoittaako nisät. Eihän ole mahdollista oikeasta tiineydestä? Jos ette ole ajatelleet pennuttaa Reginaa, hän suositteli sterilisaatiota. Meillä itsellämme ei ole kokemusta valeraskaudesta koska kaikki kissamme on sterilisoitu pian sukukypsyyden saavuttamisen jälkeen. Kerrothan miten Reginan "tila" etenee!

Inkivääri: kesähousut ois mullakin haussa mutta sama ongelma kuin sullakin. Mun kuopushan on jo yli 3v. Josko voisin vielä vedota raskauskiloihin, heh.

fanny: joo rintaliivitkin tuottaa vaikeuksia minulle. huh huh. Sukat taitaa olla ainoot helpot ostettavat=).

Kertokaahan, miltä tuntuu käyttää vain mustia vaatteita? Ettekö kaipaa väriä pukeutumiseen? Itsekin käytän paljon tummia värejä mutta melko vähän mustaa (koska kissankarvat näkyvät siinä niin ärsyttävän hyvin).

Fanny kirjoitti...

Minusta mustiin pukeutuminen on helppoa, en kaipaa värejä päälleni. Ainoat poikkeukset ovat alusvaatteet sekä ulkoiluvaatteet; mulla on mm. oranssit imetysliivit, ja ulkoilupuku on musta/oliivi. Lisäksi häähameeni (vanha keikkahameeni) on viininpunainen, mutta siinäpä se.

Mä olen pari kertaa kokeillut laittaa jotain väriä päälle ja todennut, että siitä tulee vaan jotenkin epämukava olo, en tykkää. Pieniä värillisiä koristeita voi olla tai jossain juhlavammassa suurempiakin kuvioita, kunhan pohja on aina musta.

Muuten en mustasta erityisemmin pidä; en halua mustaa sisustukseen, en halua pukea poikaani tummiin vaatteisiin en värjätä hiuksia mustiksi enkä käyttää mustia kantoliinoja.

...ja ne vaaleat huskikoiran karvat näkyy mustissa vaatteissa aika hyvin... :P