tiistai 8. heinäkuuta 2008

Kotilieden ääressäKirpputorilla odotti kerran Kotiliesi-lehti (huhtikuu 1966) minua ja matkasi meille kotiin. Se oli mielenkiintoista luettavaa ja mainokset mainioita. Lehdessä julkaistiin Kotilieden Suuren Leipomiskilpailun tulokset, joten eräänä laiskottelupäivänä kokeilimme kahvikakkujen voittajaa (omena-kookoskakku) sekä pikkuleipien kuudennelle sijalle sijoittuvaa Neekeripojan suukkoja (ei taida olla korrekti leipomuksen nimi enää?). Tulokset tuli syötyä niin vauhdilla, etten kuvaa kerennyt ottaa. Tässä kuitenkin muutama kuva lehdestä.Ruokavinkkejä niille päiville, kun ei tiedä, mitä tekisi.

3 kommenttia:

Kesiah kirjoitti...

Tuo riikinkukkosivu on kiva!
Olen jo pidempään keräillyt vanhoja lehtiä ja tosiaan erityisesti mainokset ovat hulvattomia.

Fanny kirjoitti...

Vanhat lehdet on ihania. Meidän mökin rempan aikana lattian alta löytyi kassikaupalla Wanhoja lehtiä sotien ajalta. Niiden seurassa kului rattoisasti hetki jos toinenkin...

Niina ♥ kirjoitti...

Vaatteet saavat näyttää hiukan kutistuneilta ja ahtailta.. ja nykymuotia parjataan =D Minkähänlainen vastaanotto olisi perheellä jos laittaisin ruuaksi esim: Tillisilakkakääryleitä ja linnunpesäpihvejä sekä jälkiruuaksi perunapuuroa =D Loistolöytö!!