torstai 24. heinäkuuta 2008

SadonkorjuutaIhanainen virkkauskirja tupsahti postilaatikkoon päivänä muutamana. Paljon projekteja juuri minun tasoiselleni virkkaajalle, sujuvat tekstit ja hyvä teorian osuus. On puikko taas pistetty töihin. Tässä satoa. Jokohan kohta kävisin käsiksi suurempiinkin virkkaustöihin? Päiväpeitto ja virkattu pusero olisi haaveissa. Armas Aviomies puolestaan esitti toiveen virkatuista bikineistä (minulle, ei sentään hänelle).
Ja nuo kissat, ne rakastavat myös virkkausta. Siperiankissa haluaa lojua kaikkien töiden päällä, Siamilainen haluaaa pureskella kaikki langat poikki ja maatiaiskissa Väiski haluaa syödä koukut suihinsa. Hupia riittää monelle.

2 kommenttia:

Kesiah kirjoitti...

Kylläpä sinä olet ollut tuottelias. Minä en vaan saa itseäni mitenkään tuollaiseen vauhtiin, vaikka samasta kirjasta tarpeeksi helppoja ohjeita tavaan.

hanneli kirjoitti...

pitkästä aikaa ehdin kurkkaamaan tätä blogielämää! olet ollut tuottelias. En ymmärrä miksi on tullu niin pitkä tauko ku viimeksi tääl kävin, kun täällä siun blogis tulee aina niin hyvälle tuulelle :).