tiistai 9. syyskuuta 2008

Joopa joo

Tikkuista on taival tällä hetkellä. Yritän miettiä uutta suuntaa elämääni mutta vastassa on vain umpikujia. Tai ainakin siltä tuntuu (koska se horoskoopin ennustus oikeen toteutuu? Nythän on jo syyskuu menossa.). Lauantai oli hyvä päivä joka päättyi niin suureen ketutukseen, että läksin lenkille vesisateeseen ja annoin Apulannan huutaa itseeni puhtia. Miten muuten voi kolmekymppinen kiltti tyttö kapinoida?

viisaus ei asu meissä

Sunnuntai oli parempi. Se meni näissä merkeissä. Uusi Avotakka oli juuri niin huono kuin huhuttiinkin mutta leffa ja suklaa mannaa sielulle.

5 kommenttia:

Fanny kirjoitti...

Ai jotakuta muutakin vituttaa? Ihanaa, en siis olekaan ainut...

Niina ♥ kirjoitti...

Tuttu fiilis, ja toi apulannan biisi on ihan huippu, soitin sitä itse kiukkua itkien, ystäväni haudalla kun oli paha päivä..tekniikalle kiitos MP3 soittimesta ja onneksi noi synkät päivät menee ainakin toisinaan ohi!!

Kesiah kirjoitti...

Minäkin olen juuri toipumaan päin erittäin epäonnistuneesta viikonlopusta. Päätinpä käydä etsimässä itselleni tuon elokuvankin, joka kuvassasi on. Olen sitä useampaan kertaan harkinnut katsoa, mutta nyt toteutan suunnitelmani ja etsin sen käsiini.

Inka kirjoitti...

Toivottavasti alkaa jo helpottamaan. Fiilis on kovin tuttu täälläkin, kait se sit joskus auttaakin ihan. Kiitos leffavinkistä :)

HP kirjoitti...

Parempaa fiilistä ja viikkoa meille kaikille, on nyt pistetty tilaukseen. Toivottavasti toimitus on nopea =).