torstai 4. syyskuuta 2008

Kissan kanssa ulkosallaSiamilaisen ulkoilua: makaan tuolissa, syön ruohoa. Boring, haluan sisälle!
Siperiankissan ulkoilua: Ihailen maisemia, moikkaan aitauksessa olevia kavereita, poseeraan. Hei, älkää vielä viekö minua sisälle!

Samainen siperiankissa ulkoili myös eilen. Neiti sai kuningasidean kiivetä tuon kissa-aitauksen verkkoseinää ylös. Minä komennan koululaisen pitämään hihnasta kiinni ja juoksen hakemaan tuolia, jotta yltän nostamaan naukuvan kissan pois. Tuoli aitauksen vierelle ja jaahas, kissa on jo aitauksen katolla.. Alkaa sataa vettä. Komennus pitää hihnasta tiukasti kiinni ja ravaan hakemaan tikkaat. Tikkaat pystyyn aitausta vasten. "Äiti, se sain itsensä irti valjaista jotenkin" sanoo ällistynyt koululainen. Nyt sataa jo kaatamalla. Muut kissat tuijottavat näytelmää kiinnostuneena aitauksen sisäpuolelta. Siperiankissa on katon perimmäisessä nurkassa. Urheasti (pelkää tikkaille kiipeämistä ja korkeita paikkoja) kiipeän ylös tikkaille ja valmistaudun uuvutustaisteluun karkulaisen kanssa. Vaan neiti kävelee käsivarsilleni no kylläpä kesti- ilmeen kanssa. Pääsemme tikkaat alas, kissa retkottaa tyynenä kainalossani. Heitän kissan sisälle ja se marssii puhtaan pyykin sekaan pesemään kuraa itsestään. Muuta kissat parveilevat sen ympärillä "Oliko hauskaa? Mitäs teitte? Meinaatko mennä uudestaankin."

Jep jep. Kissat ovat sitten niin lutusia.

5 kommenttia:

Niina ♥ kirjoitti...

Just niin kissamaista huijata itselleen pikkuisen sitä "extra palvelua" =D

Katilein kirjoitti...

Hui, mitä draamaa ja kuitenkin niin -kissamaista :)
Joku tuntematon on joskus sanonut, että
"Koirilla on omistaja, kissoilla on henkilökuntaa."
Niinhän se menee :)

ammis kirjoitti...

hp, tsemppiä toivottelen tätäkin kautta!!! Olisi mukava taas tavata livenä, juttua riittäisi varmasti :-)

HP kirjoitti...

Niina ja Katilein:Kissat ovat juuri tuollaisia, maailmanvaltiaita!

Ammis: kiitos. Olisi ihana tavata uudelleen.

Heli Matero kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa. Minulla oli "hukassa" osoitteesi. Kylläpä Cleopatra on shown laittanut pystyyn. Nyt sitten jännätään, että tuleeko meille pentuja marraskuussa vai ei.