maanantai 6. lokakuuta 2008

Pysäyttävä kysymys

"Oletko äiti vielä kauan vihainen?" kysyi tyttöseni eilen alkuillasta. Kieltämättä olin ollut varsin yrmeällä tuulella siivouksen ajan mutta muuten päivä oli sujunut letkeästi. Liian usein kai on kuitenkin huono tuuli saanut voiton minusta. Kamppailen sitä vastaan aseena vastalöydetty ilo liikunnasta ja järkevämpi ruokavalio (ei enää suklaata lääkkeeksi).

Tiedä, kehtaako tälläisiä edes tunnustaa, mutta ole viime päivinä lukenut Dr. Philin kirjaa "Painonpudotushaaste, 7 kohtainen avainohjelma pysyvään painonpudotukseen". Kirjassa on oikeasti paljon ajattelemisen arvoisia asioita.Että näissä merkeissä Hide Parkissa nykyään rämmitään.

Ps. Ei se Elle lehden horoskooppi syyskuulle toteutunutkaan, josta kirjoittelin tässä . No höh.

3 kommenttia:

Katilein kirjoitti...

Lapset ovat hyviä vaistoamaan vanhempiensa mielialoja...
Liikunta tekee hyvää mielelle ja keholle, mutta kyllä joskus saa suklaatakin syödä. Olen antanut itseni lukea ja kuulla tutkimustuloksista, jotka kertovat että tumma suklaa on hyvää ainakin sydämelle:)
Mukavaa alkanutta viikkoa!

HP kirjoitti...

Lapset tosiaan ovat hyviä vaistomaan mielialjoja, joskus vaan tuntuu, että eikö heille sitten jää se kaikki kiva mieleen, mitä myös tapahtuu? En minäkään sentään koko ajan ole kiukkuinen =). Mutta senkö vaan muksut muistavat? Pelottavaa...

Suklaata kohtuudella olisi varmaan hyvä. Ja nimenomaan sitä tummaa suklaata.

Heli Matero kirjoitti...

Vitsit..mitenkähän sitä saisikin intoa tuohon painonhallintaan...täällä yöpöydällä makaavat liikuntaoppaat..hih valoa syksyyn!!