maanantai 25. elokuuta 2008

Ratkaisu lähenee

Elle lehden horoskooppi lupaa leijonalle varsin mielenkiintoista syyskuuta:

Syyskuun alussa elämässäsi taphtuu muutos. Energiasi palaa ja tunnet olosi vahvaksi. Myös työssä tapahtuu suuria muutoksia samaan aikaan ja saat mahdollisuuden hyödyntää itseluottamustasi ja vaikuttaa työympäristöösi. Opit tuntemaan monia uusia ihmisiä. Olet tavallista uteliaampi ja vedät puoleesi ihmisiä. Jos olet sinkku, älä mieti rakkautta liikaa. Nauti flirttailusta, sen pidemmälle mikään ei juuri nyt johda.

Muutos olisi erittäin tervetullut, joten malttamattoma odottelen syyskuuta alkavaksi. Mitähän silloin tapahtuu? Ei mielikuvitukseni oikein suostu kartoittamaan mahdollisuuksia. Kenties minua pyydetään mukaan johonkin mielenkiintoiseen projektiin tai tullaan hakemaan kotoa töihin johonkin rentoon ja virikkeelliseen työpaikkaan (mukavalla palkalla ja lastenhoito järjestettynä). Ehkä voitan lotossa ja voin lähteä opiskelemaan? Olisipa huippua tuntea olo vahvaksi ja energiseksi. Oi, tule jo syyskuu. (Kuten huomaatte löysin yhden hyvän jutun lisää syksystä.)

Uskotko sinä horoskooppeihin? En tunne ketään joka uskoisi lehtien horoskooppeihin ainakaan mutta jollekullehan niitäkin sävelletään. Viihteeksi varmaan vain? Kukahan niitä tekee ja miten sille tuolille pääsisi keikkumaan?

4 kommenttia:

Fanny kirjoitti...

Mä olen kuullut huhuja, että lööppien horoskooppeja tekemään paiskataan kesätyöläisiä ja muita vastaavia työllistettyjä. Joten ei, en usko niihin.

Jotain niissä kuitenkin taitaa olla. Jos kuun liikkeet ja vuodenajat vaikuttavat luontoon niin voimakkaasti, olisi aikamoista itseriittoisuutta ajatella, ettei niillä ole ihmiseen mitään vaikutusta.

Niina ♥ kirjoitti...

Olen kanssa monesti pohtinut että eihän ne 6 riviä elämänvaiheista voi aina tietää kaikille sitä yhtä ja samaa. Eriasia lienee sitten nää ns. syntymähetken mukaan väkerretyt, tai tiedä sitten niistäkään? Hauskin horoskooppi on minulle itselle usein löytynyt tuolta mentalwearin sivuilta. Niin ja viitaten aiempaan postaukseen, kauhulla odottelen minäkin syksyn pimeitä.. vaikka ne ovat myös tunnelmallisia niin pimeästä helposti masentelevana se on kamalaa aikaa, ja sitä pimeää kun tahtoo nykyisin riittää koko talveksikin jo. Yöks ja mur.

HP kirjoitti...

Enää muutama päivä syyskuuhun, jännitys tiivistyy =).
Juu, lehtien horoskoopit ovat varmastikin höpölöpöä mutta oikeat ehkä eivät. Tai ainakin näin haluan uskoa.

Inka kirjoitti...

Hihii, huomenna on syyskuu! Miten mahtaa tytsyn käydä?!
En mäkään lehtien horoskooppeihin usko, mutta sellaisiin kunnon luonneanalyyseihin kaikkine tarkkoine tietoineen ehkä jossain määrin. Olen semmoisessa kerran käynyt, ja saanut aika uskomattomia vastauksia. Joten yritän ehkä ajatella, että on asioita joista en tiedä tarpeeksi sanoakseni mitään varmaa :P