perjantai 22. elokuuta 2008

Pientä ja suurta

Virkattu on. Tädilleni tein pienen rintaneulan. Siltä varalta, että ette tiedä, mitä se esittää (Mikki Hiiren päätä on mm. veikattu) kerron sen olevan lintu. Siivessä ja pyrstössä on helmiä. Ohje kirjasta Stitch´n bitch Virkkaajan käsikirja, Koukussa (Debbie Stoller). Helmet ovat oma väkerrys, koska minulla ei ollut sopivaa kimaltelevaa lankaa.
Itselleni tein kirkuvan virkeän peiton. Voin pimeän talven pötköttää piilossa sohvalla tämän alla. Malli on Erika Knightin kirjasta Tyylikästä virkaten (mallissa kyllä oli huomattavasti hillitymmät värit). Taas sain huomata vastahakoisuuteni tehdä täsmälleen ohjeen mukaan ja peiton toinen pää (tämä näkyvissä oleva) onkin oma sävellykseni, muutoin noudatin kiltisti ohjeen raitamallia.Nyt ovat kädet vallan toimettomat ja se ei tunnu hyvältä. Jotain uutta on otettava pian työn alle. Mitä sinulla on käsillä juuri nyt?

3 kommenttia:

Fanny kirjoitti...

Meillä on käsillä muutto. :D
Jollet muuta keksi, voit aina neuloa mulle villasukkia! Loistava idea, eikös?

Katilein kirjoitti...

Minulla on ollut tänään kamala päivä ja sen seurauksena vaellan levottoman a sohvan ja tietokoneen välillä. Kun saan itseni istumaan sohvalle virkkaan violettia huivia lähtiäislahjaksi saksalaiselle ystävälleni, joka on asunut Suomessa pari vuotta, mutta muuttaa pian taas takaisin Saksaan. Nyyh. Virkkaamasi peitto on suloinen!

Inka kirjoitti...

Hieno peitto! Ootpa ollut ahkera.
Täällä keskeneräisinä parit sukat (jotkut vanhat, jotkut taas jo uudet), ripple-peitto (ikuisesti varmaankin) sekä Jussille neuletakki. Se pitäisikin ottaa työn alle, kun on vaan viimeistelyä vailla. Mikä onkin musta se vaikein osa, tai ainakin helpoiten möhlittävä.