keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Ne lisääntyvätTässä ei ollut aamulla mitään. Scary movie ainesta selvästikin sillä meillä asuu poltergeist.

6 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

HEI; meillä on sama ilmiö!!!

Niina kirjoitti...

Meillä pyörii mitä ilmeisemmin joku teidän kasaajan kaukainen sukulainen joka jättää jälkeensä pyykkipinoja, puhtaita mutta niitä on jo nojatuolissa ja pöydällä sekä paperikasojakin se näyttää kovasti rakentelevan..olis ihan plussaa saada mokoma ryökäle kiinnni itse teossa!!

tuike kirjoitti...

ettei vaan olisi maanlaajuinen (maailmanlaajuinen?) salainen invaasio. Pitäisikö ryhtyä suunnitelmallisempaan vastahyökkäykseen? olemme selvästi häviöllä, on suunnitelmallisen vastarinnan aika!

HP kirjoitti...

Jotain pitäisi selvästikin tehdä. Viime yönä Kasaajat olivat vallanneet pesukoneen päällisen. Aamulla sieltä löytyi mm. kuopuksen ruskea pipo lastina kasa legoja. Röyhkeää toimintaa. Mutta minkä Kasaajille mahtaa? Yksi kuulemani taitava soturi olisi Piika, mutta sellaisia on hankala löytää nykyään. Pahus.

niina: Meilläkin on noita Pyykkipinoilijoita, tosin kai teidän öttiäisten serkkuja sillä nämä keskittyvät lähinnä käytettyjen vaatteiden läjien kokoamiseen. Postipinoajat ovat myös tuttuja vieraita.

Luulisi, että kun meillä on viisi kissaa, se riittäisi öttiäisten karkoitukseen mutta ei...

inkivääri kirjoitti...

Hmm, tässä taitaa olla kyse suuremmastakin ilmiöstä. Todistettavasti meillä vierailee tasaisin väliajoin myös joku Kasaaja! Kääk!

hanneli kirjoitti...

sama juttu!!!! mutta kasaajien lisäksi meillä asuu Levittelijöitä :S. ne tykkää levitellä noitten kaasaajien kasoja, hyvin hyvin tehokkaasti!