tiistai 15. huhtikuuta 2008

Jospa oisin kissaVoisin vain maata auringonpaisteessa ja kerätä kaiken energian itseeni (ja purkaa sen rynnimällä ympäri kämppää tiputtelemassa tavaroita). Kai se on itsekin heittäydyttävä eteisen lipaston päälle iltapäivän aurinkoon akkuja lataamaan. Mitähän muu perhe siitä tuumaisi?

4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Hhrrrrrr,Hhrrr-rrr,Hikan kumea ja silti pehmeän pyöreä ääni..kissa kehrää.. sen voi melkein kuvasta kuulla =) Pystyisimpä itse samaan,olemaan paikalla mutta silti siellä mystisessä "kissojen maassa"

Niina kirjoitti...

hikan.. hmm..siis hiukan! just mua..

Kotihaukka kirjoitti...

No,mitäs perhe tuumasi ;)
Ja saitko akut ladattua :D

Meiän isukki olisi varmaan vaan tyytyväinen kun loikoilisin kaiket päivät lipaston päällä,tuumisi vain et pysyisi kanssa siellä kun kerran meni.En ainakaan komentelisi kotihommiin :) :) :) Mulla kun on tunnetusti maailman laiskin mies!Huoh!Mut loisto muksujen kanssa..

HP kirjoitti...

niina: Kissojen maassa olisi luultavasti kiva viettää lomapäivä. Olla köllötellä vain ja tarkkailla elämää tietäen olevansa luomakunnan kruunu =).

kotihaukka: En mä päässytkään lipaston päälle, kun kissakaartimme on jo ilmeisesti jakaneet keskenään vuorot auringonottoon. Ei sinne ihmisiä laskettu.