keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Ohjeita oisOlen käynyt kirjastossa ja kirjaostoksilla. Ohjetta ois nyt yhteen ja toiseen. Halua tehdäkin löytyy. Mutta tarve olisi myös Laiskimusten Hovihankkija palvelulle. Jos joku muu hommaisi leipomusten raaka-aineet ja langat, puikot ja kankaat käsitöihin, niin voisinkin jo heti aloittaa oman aherrukseni. Ekstraa voisin maksaa lisäpalvelusta, jossa tarvikepakettiin sisältyy myös Lisäaika laatikko. Laatikosta voisi sitten nappasta aikaa vaikka leipomiseen tai vielä parempaa: yöuniin pari ylimääräistä tuntia! Mahdollisesti bonuksena tarvikepaketissa voisi olla Onnistumisen Ilo sumutetta, jota suihkuttelisin jauhoihin tai lankoihin ja todennäköisyys onnistuneesta lopputuloksesta kasvaisi. (Sumute ei aiheuta allergiareaktioita, eikä sitä tai sen aineosia ole testattu eläimillä.)

Jospa sitä lähtisikin nettikauppoja koluamaan ja etsimään kyseistä palvelua. Siinähän se aika kuluukin. Arvaatteko miksi minä saan niin hitaasti mitään valmiiksi asti?

2 kommenttia:

ammis kirjoitti...

Lankoja nyt ainakin löytyy nettikaupoista (nim. kokemusta on...), noita muita täälläkin tarvittaisiin - kerro jos löydät!

Fanny kirjoitti...

Heti kun löydät Lisäaikalaatikon, kerro mulle mistä sen voisi ostaa!

(Tuo suklaakirja ei musta ollut mitenkään erityisen hyvä, mutta saihan siitä ideoita...)