perjantai 11. huhtikuuta 2008

Tarraan kevääseen

Sää on ollut oikukas. Olen turvautunut muutamiin hyväksi havaittuihin konsteihin jotta kevät ei enää karkaisi. Esimerkiksi vaikka pesin toppavaatteita jo kesäkorjua varten (oli muuten virhe, samana iltana satoi lunta!) en pakannut niitä pois vaan jätin lojumaan eteisen kaapin päälle. Siinä ne ärsyttävät minua ja ilahduttavat kissoja (paljon takkeja, joita tiputella ja joiden päällä nukkua kunnes ne ovat taas ällistyttävän karvaisia). Näin kevät voi jatkaa kulkuaan, kun se huomaa, ettei tarvitse oikutella sillä en ota sitä lainkaan itsestäänselvyytenä. Toisekseen ryhdyin neulomaan kuopuksellemme melko paksua pipoa. Kunhan saan sen valmiiksi, ryykää varmasti lämmin sää paikalle ja lippiskelit!

Mitä taikakonsteja sinulla on kevään houkuttelemiseksi?

2 kommenttia:

inkivääri kirjoitti...

Pihatöiden tekeminen - jahka saa viime syksyn & talven lehdet pois, pihan kuopsutettua ja fiilikset nostatettua, sataa taatusti lunta. Tai tulee kamalan kylmä. Jolloin siirryn sisälle, pesen talvikamppeet ja nostan kevät&kesä-vaatteet esiin ja odotan viimeisenkin takatalven poistumista näyttämöltä. Turhauttavaa, mutta siitä se kevätfiilis sitten kuitenkin tulee ;)

Kate kirjoitti...

Kevättä houkutellaan juurikin pihatöillä ja ehdottomasti pyykkinarujen putsauksella sekä pyykin kuivaamisella ulkona.
Sitten käyn kurkkaamassa löytyykö kellarista elämää eli onko pelargonien talvehtiminen onnistunut. Samoin yrtit ja herneenversot ikkunalaudalla kyllä vihertävät mieltä.
Hyvää kevään odotusta!